کد خبر : 2698
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 ژانویه 2021 - 20:31

تحقیقات در زمینه زنجبیل و خواص ضد التهابی

تحقیقات در زمینه زنجبیل و خواص ضد التهابی

  تحقیقات در زمینه زنجبیل و خواص ضد التهابی یک جفت مطالعه دو سوکور کنترل شده با دارونما، انجام شده توسط محققانی از دانشگاه جورجیا مشخص کرد که مصرف ۲ گرم در روز زنجبیل، چه به صورت خام یا به شکل گرما داده شده در مقایسه با دارونما، در طول یازده روز، درد عضلانی ناشی

 

تحقیقات در زمینه زنجبیل و خواص ضد التهابی

یک جفت مطالعه دو سوکور کنترل شده با دارونما، انجام شده توسط محققانی از دانشگاه جورجیا مشخص کرد که مصرف ۲ گرم در روز زنجبیل، چه به صورت خام یا به شکل گرما داده شده در مقایسه با دارونما، در طول یازده روز، درد عضلانی ناشی از ورزش مرتبط با تمرینات وزنه برداری را حدود ۲۵ درصد کاهش داد( بلک و همکاران ۲۰۱۰). علاوه بر این، یک مرور سیستمی از پژوهش‌های بالینی در سال ۲۰۱۱، نشان داد که حمایت های اولیه برای فوائد ضد التهابی زنجبیل یا ترکیبات خاص یافت شده در آن وجود دارد، در نتیجه برای درد ناشی از آرتروز به ویژه استوآرتریت  شایع در میان ورزشکاران، امیدهای عملی را ارائه می کند (تری و همکاران).

بیشتر بخوانید

رژیم غذایی ضد التهابی

التهاب و مواد غذایی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.