گزانتوفیل ها

گزانتوفیل ها

گزانتوفیل ها یا زانتوفیل ها زانتوفیل ها (در اصل فیلوکسانتین ها) رنگدانه های زرد رنگی از گروه کاروتنوئیدها هستند. ساختار مولکولی آنها بر پایه کاروتن است. برخلاف کاروتن‌ها، برخی از اتم‌های هیدروژن با گروه‌های هیدروکسیل و/یا برخی از جفت‌های اتم هیدروژن با اتم‌های اکسیژن جایگزین می‌شوند. آنها در برگ های بیشتر گیاهان یافت می شوند

مزیت افزایش عملکرد چای در ورزشکاران

مزیت افزایش عملکرد چای در ورزشکاران

مزیت افزایش عملکرد چای در ورزشکاران میراث استفاده از چای به عنوان یک نوشیدنی سالم آغاز تاریخی خود را در ۲۷۳۷ قبل از میلاد در چین آغاز کرد. تمام چای از یک گونه گیاهی بومی آسیای جنوب شرقی به نام Camellia sinensis (به معنی “کاملیای چینی”) تهیه می شود. به محض اینکه برگ های چای

زایلیتول

زایلیتول

زایلیتول – بررسی اجمالی یک الکل قند طبیعی است که در گیاهان، از جمله بسیاری از میوه ها و سبزیجات یافت می شود. طعم شیرینی دارد و اغلب به عنوان جایگزین شکر استفاده می شود. طعم شیرینی دارد اما برخلاف شکر باعث پوسیدگی دندان نمی شود. سطح باکتری های عامل پوسیدگی را در بزاق کاهش

زآگزانتین

زآگزانتین

بررسی اجمالی زآگزانتین نوعی رنگدانه آلی به نام کاروتنوئید است. این ویتامین با ویتامین A مرتبط است و همراه با لوتئین در چشم انسان (ماکولا و شبکیه چشم) یافت می شود. تصور می شود زآگزانتین به عنوان یک فیلتر نور عمل می کند و از بافت های چشم در برابر آسیب نور خورشید محافظت می

فیبرات ها

فیبرات ها

فیبرات ها نوعی داروی کاهش دهنده کلسترول هستند. آنها با کاهش تری گلیسیرید و افزایش کلسترول HDL کار می کنند. در افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند، فیبرات می تواند به طور قابل توجهی خطر بیماری قلبی، حمله قلبی و سکته را کاهش دهد.؛
سندرم متابولیک چیست؟

سندرم متابولیک چیست؟

چاقی به علاوه سبک زندگی بی تحرک به عوامل خطر برای سندرم متابولیک کمک می کند. اینها عبارتند از کلسترول بالا، مقاومت به انسولین و فشار خون بالا. این عوامل خطر ممکن است منجر به بیماری قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ شود.؛