جیاگولان Jiaogulan

جیاگولان Jiaogulan

جیاگولان برای کلسترول بالا، دیابت، بیماری کبد، چاقی و بسیاری از بیماری‌های دیگر استفاده می‌کنند، اما شواهد علمی خوبی برای حمایت از بیشتر این موارد وجود ندارد.؛
جینسینگ آمریکایی Panax quinquefolius

جینسینگ آمریکایی Panax quinquefolius

جینسینگ آمریکایی (Panax quinquefolius) گیاهی است که عمدتاً در آمریکای شمالی رشد می کند. در برخی ایالت ها به دلیل تقاضای زیاد این گونه در معرض خطر انقراض است. جینسینگ آمریکایی یک آداپتوژن در نظر گرفته می شود. آداپتوژن ها دسته ای از مواد هستند که اعتقاد بر این است که مقاومت بدن را در

کلروفیل

کلروفیل

کلروفیل ترکیب طبیعی موجود در گیاهان سبز است که به آنها رنگ می دهد. این به گیاهان کمک می کند تا انرژی خورشید را هنگام فتوسنتز جذب کنند. این ماده مغذی در سبزیجات سبز و سایر غذاهای گیاهی مانند جلبک وجود دارد. هر چه سبزی سبزتر باشد میزان کلروفیل آن بیشتر است. دو نوع کلروفیل

کاتچین ها

کاتچین ها

  رایج ترین پلی فنول های مورد مطالعه (که فلاونوئیدها نیز نامیده می شوند) پروسیانیدین ها، کوئرستین، ایزوفلاون ها (ژنیستئین و دایدزین) و کاتچین ها هستند. کاتچین‌ها نوعی ترکیب فنلی هستند که در انواع توت‌ها، چای و کاکائو یافت می‌شوند که همگی به لطف این پلی‌فنول، مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان هستند. همه پلی فنل ها

اسپیرولینا

اسپیرولینا

اسپیرولینا، آیا مزایایی برای سلامتی دارد؟ اسپیرولینا یک جلبک سبز آبی است و اعتقاد بر این است که یکی از قدیمی ترین اشکال حیات روی زمین است. تحقیقات مدرن از بسیاری از مزایای ادعایی مصرف اسپیرولینا پشتیبانی می‌کند. اسپیرولینا طعم تلخی دارد، بنابراین مردم اغلب آن را با ماست، آب میوه و اسموتی مخلوط می

ماچا

ماچا

چای ماچا نوعی چای سبز است. به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی که دارد ممکن است برای قلب، وزن و سایر جنبه های سلامتی شما مفید باشد. همچنین گنجاندن آن در رژیم غذایی شما آسان است. ماچا چیست؟ مانند چای سبز، ماچا نیز از گیاه Camellia sinensis می آید. با این حال، رشد متفاوتی دارد و