کد خبر : 223
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 17 اکتبر 2019 - 18:03

ویژگی های ماهی تازه و اصول نگهداری ماهی

ویژگی های ماهی تازه و اصول نگهداری ماهی

اصول نگهداری ماهی ماهی یک ماده ی غذایی مفید است و هضم آسانی دارد. ثابت شده است که گوشت ماهی دارای چربی امگا۳ است که در تقویت بینایی، دستگاه گردش خون، کاهش حساسیت و آلرژی، کاهش افسردگی،تنظیم فشار خون، کاهش مشکلات رماتیسم، کاهش مشکلات آسم و لطافت پوست موثر است. ماهی غنی از انواع ویتامین

اصول نگهداری ماهی

ماهی یک ماده ی غذایی مفید است و هضم آسانی دارد. ثابت شده است که گوشت ماهی دارای چربی امگا۳ است که در تقویت بینایی، دستگاه گردش خون، کاهش حساسیت و آلرژی، کاهش افسردگی،تنظیم فشار خون، کاهش مشکلات رماتیسم، کاهش مشکلات آسم و لطافت پوست موثر است. ماهی غنی از انواع ویتامین ها و عناصری مانند فسفر و روی است . مصرف گوشت ماهی باعث تنظیم کلسترول شده و در نتیجه احتمال بروز مرگ های ناگهانی مانند سکته را کاهش می دهد. شخصی که ماهی بیشتری مصرف می کند قلب سالم تری دارد.

ویژگی های ماهی تازه

  • چشم های ماهی سالم و تازه شفاف،برجسته و روشن است در حالیکه در ماهی کهنه، چشم ها شفافیت نداشته و فرورفته، تیره و کدر است.
  • سطح بدن ماهی سالم و تازه، لزج و براق است در حالی که ماهی کهنه ، کدر و خشک است.
  • فلس های بدن ماهی تازه، براق است و به راحتی کنده نمی شود ولی در ماهی کهنه، فلس ها را به راحتی جدا می شود.
  • اگر انگشت بدن ماهی تازه را فشار دهید، گودی آن زود از ین می رود و به سرعت به حالت اول برمیگردد ولی در ماهی کهنه، گودی روی بدن ماهی مدتی باقی می ماند.
  • چنانچه ماهی را به حالت افقی نگه داریم اگر تازه باشد به همان حالت باقی می ماند ولی ماهی کهنه، از دو طرف خم می شود.نکات مهم در خرید ماهی
  • ماهی بعد از صید شدن حداکثر تا دو روز در یخچال نگهداری می شود برای نگهداری به مدت زمان بیشتری از فریزر استفاده کنید.
  • باید از خرید ماهی و میگوی تازه که بدون یخ و یا خارج از یخچال عرضه می شوند، پرهیز شود. بهتر است ماهی بلافاصله پس از صید منجمد شود.
  • بعد از کندن پولک های ماهی، محتویات شکم باید خالی و سر و باله های آن زده شود و ماهی خوب شستشو شود. ماهی های کوچک را می توان بدون قطعه قطعه کردن فریز کرد ولی انواع بزرگ تر به قطعات کوچک تقسیم کرده و فریز شود.

توصیه مهم :  ماهی را برای مصرف بیش از ۳ماه در فریزر نگهداری نکنید.

روش هایی برای کاهش بوی بد ماهی  در منزل

  • ماهی را با آب سرد و روان چند بار با دقت و به صورت کامل شستشو دهید.
  • قطعات بریده شده ماهی را برای حداقل ۱۵دقیقه در آب نمک قرار دهید و سپس قطعات را با آب سرد شستشو دهید.
  • برای طبخ ماهی از ادویه جات متعدد می توان استفاده کرد.
  • برای اینکه در هنگام طبخ ماهی، بوی ماهی در منزل نپیچد یک تکه پوست پرتقال یا لیموعمانی را با حرارت ملایم بسوزانید

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.