کد خبر : 3004
تاریخ انتشار : جمعه 16 جولای 2021 - 21:02

مطالعات انجام شده در زمینه کراتین

مطالعات انجام شده در زمینه کراتین

مطالعات انجام شده در زمینه کراتین پژوهش های علمی ثابت کرده اند که مصرف مکمل کراتین موجب افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصد فسفوکراتین عضله میشود. ورزشکارانی که رژیم های غذایی با گوشت و ماهی کم مصرف می کنند یا کسانی که سبزیخوار هستند، به طور معمول افزایش بیشتری را در ذخایر فسفوکراتین تجربه می‌کنند. مصرف

مطالعات انجام شده در زمینه کراتین

پژوهش های علمی ثابت کرده اند که مصرف مکمل کراتین موجب افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصد فسفوکراتین عضله میشود. ورزشکارانی که رژیم های غذایی با گوشت و ماهی کم مصرف می کنند یا کسانی که سبزیخوار هستند، به طور معمول افزایش بیشتری را در ذخایر فسفوکراتین تجربه می‌کنند. مصرف مکمل کوتاه مدت بهبود در قدرت حداکثر و توان را حدود ۵ تا ۱۵ درصد، سرعت در یک بار تلاش را ۱ تا ۵ درصد و کار اجرا شده در طول ست های چندگانه از تمرینات حداکثر قدرت یا دوی سرعت را ۵ تا ۱۵ درصد نشان داده است. بعلاوه مصرف مکمل درازمدت کراتین، می تواند اثرگذاری تمرین را ۵ تا ۱۵ درصد بهبود داده، کسب قدرت، توان و توده خالص بدنی را بهتر کند (کریدر ۲۰۰۳).

مطالعات انجام شده در زمینه کراتین

تعدادی از انواع کراتین وجود دارد که شامل، نمکهای (کراتین سیترات، مالیت، فومارات، تارترات، پیروات)، اتیل استرکراتین و کر-آلکالین هستند. ثابت شده است هیچگونه از اشکال کراتین نسبت به کراتین مونوهیدرات، به طور قابل توجهی اثر گذارتر نیستند. دی – پینیتول و ترخون روسی (ترخون‌ درمنه)، به طور معمول جهت افزایش اثربخشی به مکمل های کراتین اضافه می شوند. با این‌حال، مدارک جهت حمایت از این امر، غیر قطعی هستند (جاگر و همکاران ۲۰۱۱).

یکی از دو مطالعه پژوهشی بر دی – پینیتول دریافت که میزان پایین آن موثر است و جذب کراتین را بهبود می دهد، با این حال، از نتایج تحقیق پژوهشی، دیگری هیچگونه مزیتی مشاهده نشد (گیرینوود و همکاران ۲۰۰۱ ؛ کرکسیک و همکاران ۲۰۰۹).

مطالب بیشتر

 

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.