التهاب و مواد غذایی

التهاب و مواد غذایی

مقدار زیاد التهاب می تواند اثر منفی بر سلامت و عملکرد بگذارد. التهاب مزمن می تواند تاثیر قابل توجهی بر سلامت و عملکرد ورزشی داشته باشد، با تغییرات ساده در نوع و مقدار چربی در برنامه ی تغذیه می توان التهاب را کنترل کرد.؛
دارچین

دارچین

عقیده بر این است که دارچین، اثرات ضدالتهابی، ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و کاهش دهنده فشارخون را دارد . دارچین توانایی در کنترل سطوح قندخون و بهبود حساسیت به انسولین دارد.؛
کاکائو

کاکائو

کاکائو محتوی اسیدهای چرب؛ مواد معدنی همچون، منیزیم، مس، پتاسیم، کلسیم؛ و پلی فنول است همچنین با بهبود عملکرد عروقی، موجب افزایش جریان خون و مواد مغذی به عضلات در طول تمرینات ورزشی می شود.؛
اصول التهاب

اصول التهاب

اغلب در طول روز، بدن با مهاجمانی مانند باکتریها و ویروسها مواجه می شود، اما آنها بطور معمول توسط فرآیندهای التهابی داخل بدن مورد حمله و تخریب قرار می گیرند. ؛
مصرف مکمل گیاهان دارویی

مصرف مکمل گیاهان دارویی

امروزه گیاهان دارویی، در چای ها و از این دست، به شکل مایع، مانند نوشیدنی های انرژی زا و قرص ها و کپسول ها، مورد استفاده قرار می گیرند.؛
چغندر

چغندر

چغندر محتوی آنتی اکسیدان های نیرومند است. ورزشکاران از کاهش در هزینه اکسیژن تمرین، بهبود استقامت و تحمل تمرینات با شدت بالا سود خواهند بود.؛