اصول و شرایط نگهداری نان

اصول و شرایط نگهداری نان

نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که مصرف روزمره دارد و همیشه دروعده های غذایی به همراه غذا مصرف می شود. بنابراین روشهای نگهداری و مصرف صحیح آن بسیار مهم می باشد. در زیر نکات مهمی در این زمینه آورده شده است. ؛
جینسینگ

جینسینگ

جینسنگ به ورزشکارن در کنار آمدن با فشارهای ذهنی و بدنی مرتبط با مسابقات ورزشی کمک کند، در نتیجه افزایش در عملکرد ایجاد می کند.؛
مکمل کلسیم

مکمل کلسیم

اهمیت این ریز مغذی در ساختار استخوانی به خوبی شناخته شده است، انقباض عضلانی، اتساع عروق، انتتقال عصبی و ترشح هورمون هایی که برای حمایت از زندگی حیاتی هستند.؛
فیبر

فیبر

فیبرها، نوعی از کربوهیدرات هستند که به طور معمول در گیاهانی یافت میشوند که در برابر هضم و جذب در روده کوچک مقاومت می کنند.؛
آب

آب

آب بزرگترین جزء تشکیل دهنده بدن است . هنگام تولد آب تقریبآ  ۷۵ تا ۸۵ درصد وزن تام بدن را تشکیل میدهد . این نسبت همراه با سن و مقدار چربی کاهش پیدا میکند . آب ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن تام بزرگسالان معمولی و ۴۵ تا ۵۵ درصد وزن بدن در بزرگسالان چاق را

ویتامین ها

ویتامین ها

ویتامین ها به دو گروه محلول در آب و محلول در چربی تقسیم میشوند . ویتامین های محلول در آب ویتامین های گروه B و ویتامین C می باشد و ویتامین های محلول در چربی A,D,E,K میباشند . ویتامین B1 نام دیگر : تیامین این ویتامین های گروه B در تبدیل انرژی موجود در غذاهای