اصول کیفیت و نگهداری لبنیات

اصول کیفیت و نگهداری لبنیات

اصول کیفیت و نگهداری لبنیات – شیر یک غذایی کامل است و به دلیل دارا بودن انواع املاح و بسیاری از ویتامین ها نقش مهمی در رشد و حفظ سلامت انسان دارد. شیر و فراوده های لبنی مهم ترین منبع تامین کلسیم ، فسفر، پتاسیم و سدیم هستند . کلسیم ماده اصلی استخوان و دندان

املاح و مواد معدنی

املاح و مواد معدنی

املاح و مواد معدنی نسبت به دیگر مواد مغذی منحصر به فرد هستند،زیرا آنها معدنی ( غیر آلی ) اند. با این وجود ، انها با دیگر مواد مغذی آلی ( ویتامین ها و سوبسترا ها ی انرژی ) بطورهماهنگ  عمل می کنند. مواد معدنی عملکردهای بسیار زیادی دارند که شامل مواد زیر می باشند: