ویژگی های ماهی تازه و اصول نگهداری ماهی

ویژگی های ماهی تازه و اصول نگهداری ماهی

اصول نگهداری ماهی ماهی یک ماده ی غذایی مفید است و هضم آسانی دارد. ثابت شده است که گوشت ماهی دارای چربی امگا۳ است که در تقویت بینایی، دستگاه گردش خون، کاهش حساسیت و آلرژی، کاهش افسردگی،تنظیم فشار خون، کاهش مشکلات رماتیسم، کاهش مشکلات آسم و لطافت پوست موثر است. ماهی غنی از انواع ویتامین

کنترل آب بدن در ورزشکاران

کنترل آب بدن در ورزشکاران

کنترل آب بدن در ورزشکاران – برای دستیابی به عملکرد ورزشی و استقامت بهینه، کم آبی بدن در هیچ سطحی پذیرفتنی نیست؛ از این رو، ورزشکاران باید راهبردهای مشخصی برای بهینه ی آب بدن هنگام فعالیت ورزشی اتخاذ کنند. آب از دست رفته هنگام  تمرینات و مسابقه، در مدت کوتاهی، به حدی خواهد رسید که

بیماری فنیل کتونوری (PKU)

بیماری فنیل کتونوری (PKU)

بیماری فنیل کتونوری (PKU) بیماری فنیل کتونوری یک نقص متابولیکی مادرزادی نادر است. اختلال اصلی در این بیماری، تجمع اسید آمینه فنیل آلانین در مایعات بدن و سیستم عصبی است. تجمع این اسید آمینه به دلیل عدم وجود آنزیم مورد نیاز برای تبدیل فنیل آلانین به تیروزین رخ می‌دهد. تجمع غیرطبیعی این اسید آمینه در

لوسین

لوسین

لوسین، به عنوان یک اسید آمینه ضروری در نظر گرفته می شود که باید از رژیم غذایی بدست آید و بدن قادر به سنتز آن نمی باشد.؛
مکمل ورزشی گلیسرول

مکمل ورزشی گلیسرول

مکمل گلیسرول با قابلیت بالا و خوب برای جذب رطوبت، می تواند حجم زیادی آب را جذب کند. به دلیل قابلیت نگه داری آب توسط گلیسرول، برخی ورزشکاران استقامتی از آن برای افزایش آب بدن خود استفاده می کنند.؛
ال-کارنیتین

ال-کارنیتین

ال-کارنیتین نقش مهمی در فرایند سوخت و ساز اسیدهای چرب ایفاء می کند تصور بر این است که خوردن منظم کارنیتین خوراکی می تواند اکسایش اسیدهای چرب را افزایش دهد و در نتیجه به کاهش تدریجی ذخایر چربی بدن منجر شود.؛