مطالعات انجام شده در زمینه کربوهیدرات
مطالعات انجام شده در زمینه کربوهیدرات از زمانی که به خوبی ثابت شده است که کربوهیدرات میتواند عملکرد و برگشت به حالت اولیه یک ورزشکار را بالا ببرد، تحقیقات مدرن امروزی بر خصوصیات و ارزیابی بهتر نوع، ترکیب و میزان کربوهیدرات برای ارسال مؤثرتر انرژی به عضلات در حال کار ورزشکار تمرکز کردهاند (بهعنوان مثال،
مطالعات انجام شده در زمینه کربوهیدرات
از زمانی که به خوبی ثابت شده است که کربوهیدرات میتواند عملکرد و برگشت به حالت اولیه یک ورزشکار را بالا ببرد، تحقیقات مدرن امروزی بر خصوصیات و ارزیابی بهتر نوع، ترکیب و میزان کربوهیدرات برای ارسال مؤثرتر انرژی به عضلات در حال کار ورزشکار تمرکز کردهاند (بهعنوان مثال، میزان سرعت اکسایش اکسیداسیون). دو دسته کربوهیدرات وجود دارد: آنهایی که به میزان سریعی اکسیداسیون میشوند (حدود ۱ گرم در دقیقه) و آنهایی که به میزان آهسته اکسیداسیون میشوند (حدود ۰٫۶ گرم در دقیقه). میزان اکسیداسیون منابع دی ساکاروید و پلی ساکارویدها، مالتوز و مالتو دکسترین همراه منوساکارید، قند خون را به سرعت در سمتی از طیف آن کاهش می دهد، درحالی که فروکتوز و گالاکتوز، به میزان آهسته اکسیداسیون میشوند.
مطالعات انجام شده در زمینه کربوهیدرات
بهعلاوه، یک سری از مطالعات نشان دادهاند میزان اکسیداسیون کربوهیدرات میتواند ۲۰ تا ۳۰ درصد دیگر (به میزان ۱٫۷ گرم در دقیقه) افزایش یابد، زمانی که ترکیبی از کربوهیدرات، یعنی آنهایی که مانند گلوکز و فروکتوز که در سیستم هضم و انتقال به صورت مختلفی استفاده میشوند، با هم استفاده شوند (جاکندروپ ۲۰۰۴؛ کورل و جاکندروپ ۲۰۰۸).
مطالعات انجام شده در زمینه کربوهیدرات
برای مثال، ۱ متا آنالیز از ۷۳ مطالعه خوب طراحی شده در سال ۲۰۱۱، این یافتهها را تایید کرد و همچنین کشف کرد ترکیب مالتوز دکسترین و فروکتوز به میزان حدود ۰٫۹ و ۰٫۳۲ گرم برای هر پوند (برای هر ۴۵۰ گرم) از وزن بدن به طور متوالی در هر ساعت به شیوه افزایشی میزان دریافت، منجر به اثر مطلوب تری در زمان تمرین تا واماندگی شد (واندرنوگارد و هاپکینز ۲۰۱۱). همچنین مزایای برگشت به حالت اولیه ترکیب کربوهیدرات مالتو دکسترین و فروکتوز با میزان مصرف ۷۰ گرم به نسبت ۲:۱ (یعنی ترکیبی از ۲۳.۳۴ گرم مالتودکسترین و ۶۶٫۴۶ گرم فروکتوز )، ۱ ساعت پس از ورزش در مقایسه با یک ترکیب مالتودکسترین و گلوکز نشان داده شده است که کالری یکسانی داشته و میزان گلیکوژن کبد را به طور معناداری به دو برابر افزایش میدهد (دکومباز و همکاران ۲۰۱۱).
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰