کد خبر : 2632
تاریخ انتشار : دوشنبه 14 دسامبر 2020 - 23:42

مصرف غذاهای پروتئینی بسیار پرچرب

مصرف غذاهای پروتئینی بسیار پرچرب

  مصرف غذاهای پروتئینی بسیار پرچرب متاسفانه مصرف پروتئین اضافی می تواند خطر آفرین باشد. برخی از این خطرها، منابع حیوانی پروتئین مانند گوشت قرمز، تخم مرغ، شیر پرچرب و پنیر پرچرب هستند. خطرهای ناشی از مصرف غذاهای پروتئینی بسیار پرچرب چیست؟ رژیم های غذایی پرچربی، خطر بیماری های قلبی – عروقی را زیاد می

 

مصرف غذاهای پروتئینی بسیار پرچرب

متاسفانه مصرف پروتئین اضافی می تواند خطر آفرین باشد. برخی از این خطرها، منابع حیوانی پروتئین مانند گوشت قرمز، تخم مرغ، شیر پرچرب و پنیر پرچرب هستند.

خطرهای ناشی از مصرف غذاهای پروتئینی بسیار پرچرب چیست؟

رژیم های غذایی پرچربی، خطر بیماری های قلبی – عروقی را زیاد می کند. نشان داده شده است مصرف زیاد چربی، به ویژه چربی اشباع که همراه غذاهای حیوانی مانند گوشت قرمز، شیر پرچرب و بیشتر انواع پنیرها است، به افزایش مقادیر چربی های خون و کلسترول و نیز افزایش چربی بدن، فشار خون بالا و بیماری کرونری قلب منجر می شود. خوردن مقادیر زیاد چربی به ویژه اگر در خانواده ی ورزشکار سابقه فشار خون بالا یا بیماری های کرونری قلب وجود داشته باشد، خطرناک است. فشار خون بالا با مقدار نمک زیاد که اغلب با پروتئین های حیوانی خورده می شود، می تواند به وضعیت بحرانی بینجامد. ورزشکارانی که پروتئین های حیوانی زیادی می خورند نه تنها باعث افزایش وزن چربی خود می شوند، بلکه به عادت های بد غذایی نیز مبتلا می شوند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.