کد خبر : 1631
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 27 فوریه 2020 - 18:03

تب کریمه کنگو

تب کریمه کنگو
این بیماری یک بیماری تب دار است که توسط گزش کنه به انسان و دام منتقل می شود. انسان با خوردن گوشت دام آلوده، مبتلا میشود.

 

تب کریمه کنگو

این بیماری یک بیماری تب دار است که توسط گزش کنه به انسان و دام منتقل می شود. انسان با خوردن گوشت دام آلوده، مبتلا میشود.

علایم بیماری تب کریمه کنگو

تب کریمه کنگو همراه با تب ناگهانی، درد بدن، کوفتگی، ضعف، سردرد، درد شدید عضلات، بی اشتهایی، ترس از نور، تهوع، استفراغ، گلو درد و دل درد همراه است.

تغییرات خلقی مثل بی قراری و افسردگی

علائم خونریزی ۳ تا ۶ روز طول میکشد.

خونریزی در مخاط، خط زیربغل، محل های تزریق

خونریزی از اعضای مختلف بدن مثل بینی، لثه، مجاری ادراری، روده و…

روش های انتقال

انتقال از طریق گزش کنه

انتقال از طریق نیش حشرات

انتقال از طریق تماس با خون یا ترشحات مبتلایان

روش های پیشگیری تب کریمه کنگو

جدا نگه داشتن جایگاه دام از محل زندگی

خودداری از له کردن کنه با دست بر روی بدن دام

خودداری از تماس بدن با ترشحات و خون دام

خودداری از کشتار دام در محل های غیر مجاز

تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی

رعایت اصول ایمنی در موقع تماس با گوشت تازه، جگر و سایر آلایش دام (استفاده از دستکش)

روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوانات ( پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)

روش های حفاظت شخصی از گزش کنه و حشرات

اجتناب از خوردن گوشت، جگر خام و نیمه پخته

نگهداری جگر، دل، قلوه به مدت ۴۸ ساعت در یخچال و سپس استفاده از آن

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.