سم بوتولیسم

سم بوتولیسم

بوتولیسم یک نوع مسمومیت غذایی خطرناک است که در اثر مصرف کنسرو ماهی تن و ماهی هایی که دچار فساد شده اند ممکن است ایجاد شود. مسمومیت بوتولیسمی توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود.؛
مسمومیت استافیلوکوکی

مسمومیت استافیلوکوکی

این مسمومیت در اثر باکتری استافیلوکوکوس آرئوس ایجاد می شود. باکتری در بینی، دهان، زخم ها، جوش های چرکی صورت و گردن و لای ناخن ها وجود دارد و به راحتی می تواند به موادغذایی منتقل شود.؛
باکتری اشریشیا کلای

باکتری اشریشیا کلای

باکتری اشریشیا کلای در روده انسان و حیوانات وجود دارد. افراد آلوده مقدار زیادی از باکتری را دفع می‌کند و اگر بهداشت فردی را درست رعایت نکنند، دست‌های آنها آلوده است و در هنگام تهیه مواد غذایی آلودگی را منتقل می کنند.؛
بیماری های غذایی

بیماری های غذایی

عوامل فساد و آلودگی گاهی مستقیم و گاهی هم غیر مستقیم موجب تغییرات نامطلوب در ماده غذایی می شود که باعث ایجاد مسمومیت و عفونت غذایی میشود.؛