اصول و شرایط نگهداری نان
نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که مصرف روزمره دارد و همیشه دروعده های غذایی به همراه غذا مصرف می شود. بنابراین روشهای نگهداری و مصرف صحیح آن بسیار مهم می باشد. در زیر نکات مهمی در این زمینه آورده شده است.
؛
آب بزرگترین جزء تشکیل دهنده بدن است . هنگام تولد آب تقریبآ ۷۵ تا ۸۵ درصد وزن تام بدن را تشکیل میدهد . این نسبت همراه با سن و مقدار چربی کاهش پیدا میکند . آب ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن تام بزرگسالان معمولی و ۴۵ تا ۵۵ درصد وزن بدن در بزرگسالان چاق را
ویتامین ها به دو گروه محلول در آب و محلول در چربی تقسیم میشوند . ویتامین های محلول در آب ویتامین های گروه B و ویتامین C می باشد و ویتامین های محلول در چربی A,D,E,K میباشند . ویتامین B1 نام دیگر : تیامین این ویتامین های گروه B در تبدیل انرژی موجود در غذاهای