کد خبر : 831
تاریخ انتشار : جمعه 25 اکتبر 2019 - 23:57

زنجبیل

زنجبیل
ورزشکاران ممکن است پس از مصرف زنجبیل از کاهش سطوح التهابی و درد عضلانی پس از تمرین و در نتیجه تسهیل برگشت به حالت اولیه سریع تر پس از تمرین شدید بهرمند شوند.

زنجبیل گیاهی است که به طور گسترده در سراسر جهان به عنوان یک ادویه مهم و یک داروی سنتی مورد استفاده قرار می گیرید و برای قرن های متمادی از اجزای مهم طب گیاهی چین، هند و یونان برای درمان های مختلف ازقبیل سردرد، سرگیجه، تهوع، سرماخوردگی، ورم مفاصل، و ناراحتی عضلانی بوده است و در کشورهای غربی به عنوان یک مکمل غذایی و هم چنین برای درمان بیماری های التهابی استفاده میشود. نشان داده شده که این گیاه تاثیر ضد التهابی و ضد اکسایشی قوی ای برخوردار است که باعث شده این گیاه اثر ضد سرطانی و فعالیت ضد جهشی قابل توجهی پیدا کند. زنجبیل یزاق آور است بنابرین بلع را آسان می کند و به عنوان یک محرک و داروی موثر ضد نفخ است.

زنجبیل سبب رقیق شدن خون و کاهش کلسترول می گردد و به عنوان یک داروی سنتی موثر در بیماری قلبی شناخته شده است.

زنجبیل محتوای بیش از ۵۰ نوع آنتی اکسیدان است و در طب چینی برای چندین هزار سال استفاده شده است. و در ورزش به عنوان یک جایگزین طبیعی جهت داروی ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDS) به رسمیت شناخته شده است.

ورزشکاران ممکن است از کاهش سطوح التهابی و درد عضلانی پس از تمرین و در نتیجه تسهیل برگشت به حالت اولیه  سریع تر پس از تمرین شدید بهرمند شوند. نشان داده شده است مصرف مکمل با ۲۵۵ میلی گرم زنجبیل به صورت دو بار در روز برای ۶ هفته ، درد و تورم را کاهش، همچنین تحرک در افراد مبتلا به استئوآرتریت (یک بیماری شایع در میان ورزشکاران به ویژه در سطوح حرفه ای) را بهبود می دهد(آلتمن و مارکوسن۲۰۰۱)

میزان معمول مصرف: مکمل های زنجبیل به عنوان عصاره تنتور، کپسول و روغن در دسترس هستند که از ریشه زنجبیل تازه و خشک شده به عنوان یک ادویه به غذای پخته شده مصرف کرد. برای درمان درد و التهاب عضلانی، میزان مصرف حمایت شده توسط تحقیقات دامنه ای از ۰/۵ تا ۲ گرم در روز دارد، که ترجیا برای مصرف ، به دو میزان تقسیم شود(به طور مثال قبل و بعد از جلسه تمرین). اگر زنجبیل به شکل کپسول مصرف شود، روش توصیه شده، عصاره استاندار شده با محتوای ۵درصد جینجرول است.

حقیقتی درباره مکمل

میزان مصرف ۲گرم زنجبیل خام به شکل کپسول به طور تقریبی برابر با ؛ ۱ قاشق چای خوری زنجبیل پودر شده، ۰/۵ قاشق چای خوری عصاره زنجبیل یا ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده است.

دستور غذایی

مخلوطی از ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده، ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون، ۱قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذا خوری خردل دیژون (یک نوع نیمه تند زرد رنگ) را می توان به عنوان یک مزه تند عالی برای گوشت و ماهی استفاده کرد.

 

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.