تب مالت
تب مالت
این بیماری در اثر باکتری بروسلا ایجاد می شود و یکی از مهمترین بیماری های مشترک بین انسان و دام است.
علایم
بیماری با تب و لرز، ضعف بدن، عرق، کاهش وزن، خستگی، درد مفاصل و خواب آلودگی همراه است. علایم بیماری ۱ تا ۳ هفته پس از تماس بدن با منبع آلوده به بروسلا آغاز می شود.
راه های انتقال
تماس با حیوانات آلوده مثل گاو، گوسفند و بز
مصرف لبنیات غیر پاستوریزه و غیر بهداشتی مثل شیر خام، پنیر محلی، خامه و بستنی سنتی
مصرف گوشت نپخته و نیم پخته
راه های پیشگیری از تب مالت
کسانی که با گوشت و پوست حیوان در تماس هستند، لازم است از عینک و دستکش استفاده کنند تا ترشحات حیوان آلوده به مخاط چشم آنها منتقل نشود.
از مصرف پنیر محلی خودداری شود. در صورت تمایل به مصرف پنیر محلی، پنیر باید ۹۰ روز در آب نمک بماند سپس مصرف شود.
شیر باید پس از جوشاندن مصرف شود.
موثرترین راه پیشگیری از بیماری، استفاده از محصولات لبنی پاستوریزه است زیرا میکروب با جوشاندن شیر از بین میرود. همچنین ذکر این نکته مهم است که فریز کردن مواد غذایی این میکروب را نابود نمی کند.
توصیه میشود زنان باردار در طی دوران بارداری از مصرف پنیر محلی و شیر نجوشیده جدا خودداری نمایند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰