اصول نگهداری حبوبات
اصول نگهداری حبوبات – حبوبات شامل دانه های خوراکی مانند عدس، ماش ، نخود، لوبیا است. این گروه از مواد غذایی دارای پروتئین بوده و نقش مهمی درسلامت بدن دارند.
اصول نگهداری حبوبات و نکات مهم در نگهداری حبوبات
• اگر می خواهید حبوبات را برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید توصیه میشود ابتدا حبوبات را پاک کرده و ناخالصی هایی از قبیل شن و سنگ ریزه را از انها جدا کنید سپس با نمک فراوان مخوط کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
• حبوبات را می توان به حالت خام، نیم پز و یا پخته شده تا مدت طولانی در فریزر نگهداری کرد. توصیه می شود قبل از مصرف حبوبات و طبخ آنها، ابتدا برای مدت زمانی آنها را خیسانده تا بعد از مصرف باعث نفخ نشود. خیساندن باعث می شود مواد ایجاد کننده نفخ از بین برود.
• می توانید حبوبات را جهت نگهداری در تابه داغ کمی حرارت دهید. این کار باعث می شود حبوبات به هیچ وجه آفت نزند و علاوه بر آن زودتر پخته شده و خوش طعم تر گردد.
• بعضی از حبوبات مثل لوبیای چشم بلبلی را باید حتما در یخچال نگهداری کرد.
برچسب ها :انواع لوبیا ، دانه های خوراکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰