پروتئین وی
پروتئین وی (آب پنیر) پروتئین ها بیشترین ماده طبیعی موجود در بدن انسان را تشکیل می دهند که از ترکیبات اسیدهای آمینه تشکیل شده اند که اجزاء ساختمانی برای سنتز یا ساخت عضلات، بافت های پیوندی، آنزیم ها و هورمون ها را فراهم می آورند. این اسیدهای آمینه، می توانند به عنوان علامت دهنده و
پروتئین وی (آب پنیر)
پروتئین ها بیشترین ماده طبیعی موجود در بدن انسان را تشکیل می دهند که از ترکیبات اسیدهای آمینه تشکیل شده اند که اجزاء ساختمانی برای سنتز یا ساخت عضلات، بافت های پیوندی، آنزیم ها و هورمون ها را فراهم می آورند. این اسیدهای آمینه، می توانند به عنوان علامت دهنده و آغازگر مسیرهای ساخت و ساز در بدن عمل کنند. پروتئین وی در دارا بودن میزان بالایی از این اسیدهای آمینه ها شناخته شده است .
پروتئین برای تمامی ورزشکاران حیاتی است. عقیده براین است که استفاده از پروتئین وی در ارتباط با زمان بندی غذایی قبل و بعد از تمرین، موجب افزایش برگشت به حالت اولیه و ساخت عضله و همچنین منجر به کاهش کمتر تجزیه پروتئین عضلانی می شود.
به دلیل نقش آن در ساخت بافت های جدید در بدن، وی انواع مختلفی از فوائد را دارا است. این فوائد شامل: افزایش در وزن خالص بدن که می تواند منجر به بهبود قدرت و توان نیز شود؛ بهبود در برگشت به حالت اولیه ی بعد از تمرین؛ و کوفتگی عضلانی کمتر از فوائد آن است. در طول دوران کاهش وزن، وی می تواند جهت حفظ توده عضله در شرایطی استفاده شود که انرژی یا کالری محدود شده است. در نهایت، عقیده براین است که اسیدهای آمینه که در وی یافت می شوند نیز موجب، افزایش و تقویت سیستم ایمنی می شوند.
وی می تواند با رژیم غذایی یک ورزشکار به روش های زیاد ترکیب شود و بستگی به نیاز و شرایط ورزشکاران متغییر می باشد.
انواع پروتئین وی
پودر وی کاربردهای بسیاری در صنعت غذایی دارد و به دلیل املاح مدنی و لاکتوز بالا بیشتر به عنوان یک افزودنی در بسیاری از محصولات لبنی ، نانوایی و ساخت نوشابه های ورزشی مورد استفاده قرار می گیرد .
پروتئین وی کنستانتره (WPC)
برای فرآوری کردن پودر وی کنستانتره باید لاکتوز و برخی مواد معدنی آن حذف شوند . البته وی کنستانتره در مقایسه با وی ایزوله دارای پروتئین و اجزاء بیولوژکی فعال تری است و به همین دلیل است که غالبآ مکمل های پروتئینی از این نوع است .
پروتئین وی ایزوله (WPI)
پروتئین وی ایزوله خالص ترین منبع پروتئین در دسترس است که حاوی غلظت پروتئین ۹۰ % و یا بیشتر است . در طول فرآوری تقریبآ بخش زیادی از چربی و لاکتوز آن حذف میشود . افرادی که دارای حساسیت به لاکتوز هستند می توانند از این محصول استفاده کنند . اگر چه این محصول دارای غلظت پروتئین بالاست اما اغلب پپتیدهای این محصول در طی فرآیند فرآوری مصنوعی شده اند .
پروتئین وی هیدرولیزه (WPH)
پروتئین وی هیدرولیزه با جذب سریع در حین فعالیت ورزشی برای ورزشکارانی تهیه و طراحی شده است که در حین تمرینات با شدت بالا شرکت می کنند. ورزشکاران که در رژیم کاهش وزن قرار دارند و میخواهند توده عضلانی خود را حفظ کنند پروتئین وی هیدرولیزه را برای سرعت جذب بالا انتخاب می کنند.
داده ها از نظر این که کدام نوع پروتئین وی بهتر می باشد، هنوز محدود هستند؛ با این حال، شواهد اندکی حاضر نشان میدهند که هیچ کدام از انواع این مکمل (WPH,WPI,WPC)، نسبت به دیگری برتری ندارند .
به نظر نمی رسد رژیم غذایی با پروتئین بالا نگرانی را در برداشته باشد؛ با این حال، ورزشکاران نیاز دارند تا بدانند که مصرف بیش از حد پروتئین، می تواند به این معنی باشد که آنها کمتر از حد معمول دیگر مواد مغذی مهم مانند: کربوهیدرات، چربی های سالم و میوه ها و سبزیجات متراکم را از نظر غذایی مصرف می کنند.
برچسب ها :WPC ، WPH ، WPI ، پروتئین وی ایزوله (WPI) ، پروتئین وی کنستانتره (WPC) ، پروتئین وی هیدرولیزه (WPH) ، وی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 70 در انتظار بررسی : 66 انتشار یافته : ۴