کد خبر : 267
تاریخ انتشار : جمعه 18 اکتبر 2019 - 23:34
نکات مهم در نگهداری عسل
نکات مهم در نگهداری عسل- عسل یک ماده غذایی مفید و یک معجون پر ارزش است که به عنوان عالی ترین و مقوی ترین غذاها شناخته شده است. نکات مهم در مورد عسل عسل یک ماده غذایی اسیدی است بنابراین باید از نگهداری آن در ظروف فلزی خودداری شود. چون پس از مدتی فلز را
نکات مهم در نگهداری عسل- عسل یک ماده غذایی مفید و یک معجون پر ارزش است که به عنوان عالی ترین و مقوی ترین غذاها شناخته شده است.
نکات مهم در مورد عسل
- عسل یک ماده غذایی اسیدی است بنابراین باید از نگهداری آن در ظروف فلزی خودداری شود. چون پس از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب می شود و ذرات فلز که همراه عسل وارد بدن می شود برای سلامتی انسان خطرناک است.
- عسل یکی ازمواد غذایی است که در داخل آن هیچ میکروبی و ویروسی قادر به زندگی نیست.
- برای نگهداری عسل به مقدار زیاد، ظروف استیل و گالوانیزه و برای مصارف خانگی ظروف شیشه ای ، سفالی و لعابی توصیه می شود.
- ظروف عسل را نباید به صورت درباز در اتاق یا یخچال نگهداری کرد. زیرا عسل آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب کرده و پس از مدتی رقیق و آبکی می شود.
- عسل بوهای داخل و خارجی را خیلی زود به خود جذب می کند بنابراین نباید در مجاورت مواد بودار نگه داشته شود.
- بشترین مواد معدنی موجود در عسل شامل کلسیم ، فسفر ، گوگرد و … است . عسل های تیره رنگ مواد معدنی بیشتری در مقایسه با عسل های روشن دارند.
- بهترین دمای نگهداری عسل ۷ تا ۱۲ درجه سانتی گراد است.
- عسل را نباید در دسترس جانوران، حشرات و یا آلودگی مثل گرد و خاک قرار داد.
- نگهداری عسل به مدت طولانی روی ترکیبات آن اثرات زیادی می گذارد. بهتر است ظرف مدت حداکثر ۲سال مصرف گردد.
نکات مهم در نگهداری عسل
عسلک چیست؟
- این نوع را زنبور از شیره های شیرین چسبنده موجود روی برگ درختان بید، آلبابو، گیلاس،آلو، بلوط، نارون، سرو و کاج تولید می کند. نام دیگر آن عسل برگ است.
عسل شان
- عسل شان عسلی است که در روی سلول های شان ذخیره شده باشد. این نوع عسل را به علت شکرک زدن نمی توان به مدت طولانی نگهداری کرد. عسل در شان بهترین طعم را داشته و معمولا گران تر است زیرا در بسته بندی طبیعی که توسط زنبور عسل انجام گرفته قابل استفاده است.
شکرک زدن عسل به خاطر چیست؟
- بعضی افراد فکر می کنند علت شکرک زدن عسل به خاطر وجود شکر در آن و تقلبی بودن آن است. این تصور صحیح نیست. بلکه شکرک زدن یک فرایند طبیعی است که قند در عسل به صورت جامد در می آید. دمای نگهداری و انبارداری می تواند در شکرک زدن عسل موثر باشد.
- روش جلوگیری از شکرک زدن عسل را تا دمای ۷۷درجه سانتی گراد به مدت ۵دقیقه حرارت داده و به وسیله صافی، ناخالصی آن را خارج کرده، در پایان آن را خنک کنید. این عمل از شکرک زدن تا چند سال جلوگیری می کند.
- رنگ عسل بر حسب اینکه متعلق به کدام منطقه و کدام گل باشد متفاوت است. رنگ عسل از سفید به انواع زرد، عقیقی و حتی قهوه ای متفاوت است.
برچسب ها :عسلک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰