بهترین منابع غذایی پروتئینی با کیفیت
بهترین منابع غذایی پروتئینی با کیفیت پروتئینی که دارای مقادیر کافی هشت نوع اسید آمینه ضروری باشد پروتئینی با کیفیت بالا نامیده می شود. منابع پروتئینی حیوانی مانند شیر گوشت قرمز ماهی مرغ تخم مرغ از پروتئین بیشتری نسبت به پروتئینهای گیاهی برخوردارند. همچنین الگوی توزیع اسید آمینه موجود در پروتئین های حیوانی به آن
بهترین منابع غذایی پروتئینی با کیفیت
پروتئینی که دارای مقادیر کافی هشت نوع اسید آمینه ضروری باشد پروتئینی با کیفیت بالا نامیده می شود.
منابع پروتئینی حیوانی مانند شیر گوشت قرمز ماهی مرغ تخم مرغ از پروتئین بیشتری نسبت به پروتئینهای گیاهی برخوردارند.
همچنین الگوی توزیع اسید آمینه موجود در پروتئین های حیوانی به آن چیز که مورد نیاز انسان است نزدیک تر است.
شایان توجه است تفاوتی در اسید آمینه موجود در پروتئین های گیاهی و حیوانی وجود ندارد، بلکه تنها توزیع اسیدهای آمینه در آن تفاوت دارد.
منابع پروتئین با کیفیت بالا:
تخم مرغ، گوشت، طیورجات، ماهی، شیر و فرآورده های شیری
منابع پروتئینی با کیفیت پایین :
حبوبات، (لوبیا، عدس، نخود) سویا و فرآورده های سویا، خشکبار، غلات و دانه ها
ورزشکاران نسبت به غیر ورزشکاران، در دوره های تمرینی به پروتئین بیشتر نیازمندند. اما معنای آن این نیست که چون اسیدهای آمینه از مواد حیاتی موجود در رژیم غذایی ما هستند و به عنوان واحدهای ساختمانی زندگی شهرت یافته اند، پس ورزشکاران به اسیدهای آمینه های بیشتری یا به انواع خاصی از آنها بیشتر نیازمندند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰