کد خبر : 295
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 15 ژوئن 2021 - 0:10

پروتئین سویا

پروتئین سویا

پروتئین سویا – نام های دیگر: پروتئین سویای ایزوله ، پروتئین سویای کنسانتره دانه سویا، متشکل از ۳۸ % پروتئین به علاوه تمامی ۹ اسید آمینه ضروری است که جایگزین گیاهی با کیفیت، برای پروتئین حیوانی جهت ورزشکاران گیاه خوار و دیگر ورزشکاران فراهم آورد که موجب افزایش سلامت قلبی عروقی می گردد. پروتئین سویا،

پروتئین سویا – نام های دیگر: پروتئین سویای ایزوله ، پروتئین سویای کنسانتره

دانه سویا، متشکل از ۳۸ % پروتئین به علاوه تمامی ۹ اسید آمینه ضروری است که جایگزین گیاهی با کیفیت، برای پروتئین حیوانی جهت ورزشکاران گیاه خوار و دیگر ورزشکاران فراهم آورد که موجب افزایش سلامت قلبی عروقی می گردد. پروتئین سویا، محتوی ماده طبیعی به نام ایزوفلاون (جنستین، دایدزین) است که ممکن است فعالیت آنتی اکسیدان پلاسما را افزایش داده، در نتیجه آسیب به بافت عضله وسلول های مهم جهت عملکرد ایمنی را به حداقل برساند و به برگشت به حالت اولیه و عملکرد کافی در ورزش کمک کند.

حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد پروتئین در انرژی کلی استفاده میشود. در طول تمرین شدید و تخریب دائمی بافت عضله در طول فعالیت بدنی و برگشت به حالت اولیه، افزایش مصرف رژیمی پروتئین که ممکن است در برخی زمان ها ۲ برابر مجاز رژیمی توصیه شده حاضر (۰/۸ گرم برای هر کیلوگرم وزن بدن) شود، از اهمیت عملکردی برای یک ورزشکار برخوردار است. عوامل ناشی از مصرف ناکافی شامل:

  • عدم توانایی در ترمیم و بازسازی بافت عضلانی آسیب دیده
  • سرکوب عملکرد سیستم ایمنی
  • زمان برگشت به حالت اولیه ضعیف و کاهش عملکرد

فراتر از کمک به ورزشکاران برای دستیابی به نیازهای پروتئینی افزایش یافته آن ها در طول تمرین و مسابقه، پروتئین سویا که نسبت به پروتئین وی (Whey) به میزان آهسته تری جذب می شود، ممکن است به توسعه زمانی حمل اسیدهای آمینه به عضلات کمک کند و درنتیجه کسب وزن خالص بدن را به حداکثر می رساند. ورزشکاران ممکن است از استقامت بهتر ، کاهش تخریب عضله و افزایش کسب وزن خالص بدن سود ببرند .

محتوای پروتئین سویا ایزوله  ۹۰ تا ۹۵ درصد در مقابل ۶۰ تا ۷۰ درصد ، مکمل برتری برای ورزشکاران است .

این مکمل، توسط بیشتر ورزشکاران به خوبی قابل تحمل است ؛ اگر چه ورزشکارانی که به سویا آلرژی دارند باید از مصرف آن پرهیز کنند . مسمومیت پروتئین که معمولا توسط استفراغ نامشخص ، کاهش اشتها و بوی بد دهان  در تنفس یا عرق مشخص می شود .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.