کد خبر : 1764
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 آوریل 2020 - 2:14

عملکرد و منابع غذایی اسیدهای آمینه غیر ضروری

عملکرد و منابع غذایی اسیدهای آمینه غیر ضروری
اسیدiهای آمینه غیر ضروری در بدن از سایر اسیدهای آمینه سنتز شوند و مصرف آنها از طریق غذا ضروری نیست.

 

اسیدهای آمینه غیر ضروری:

اسیدهای آمینه غیر ضروری در بدن از سایر اسیدهای آمینه سنتز شوند و مصرف آنها از طریق غذا ضروری نیست. آلانین، آرژنین، آسپاراژین، آسپارتیک اسید، سیستئین، گلوتامیک اسید، گلوتامین، گلیسین، پرولین، سرین، تیروزین.

عملکرد و منابع غذایی اسیدهای آمینه غیر ضروری

آلانین

به متابولیسم گلوکز کمک می کند. بدن می تواند همه آلانین مورد نیاز را تولید کند.

منابع غذایی: گوشت ماکیان تخم مرغ ماهی فراورده های لبنی و آووکادو

آرژنین

ال- آرژنین (شکل طبیعی و نه ترکیبی) جزئی از مسیر اکسید نیتریک در بدن است که در عمل افزایش قطر عروق و عملکرد قلبی عروقی درگیر است.

گوشت آرد گندم پنیر چدار شیر بدون چربی تخم مرغ برنج قهوه ای شیر سویا ماهی آزاد آتلانتیک نخود

آسپارژین

می تواند به اسید اسپارتیک هیدرولیز شود و به عنوان انبار گروه های آمینه در بدن عمل کند.

منابع غذایی: گوشت سینه جوجه آرد گندم سبوس دار تخم مرغ ذرت.

آسپارتیک اسید

در سنتز اوره دخالت دارد و می تواند به گلوکز تبدیل شود و به عنوان انرژی استفاده شود.

منابع غذایی: گوشت سینه جوجه آرد گندم سبوس دار تخم مرغ ذرت.

سیستئین

جزئی از آنتی اکسیدان گلوتاتیون است و می تواند به گلوکز تبدیل شود و به عنوان منبع انرژی استفاده شود. می تواند از متیونین ساخته شود.

منابع غذایی: ماکیان گندم بروکلی تخم مرغ سیر پیاز فلفل قرمز.

اسید گلوتامیک

انتقال دهنده عصبی تحریکی و در متابولیسم کربوهیدرات و چربی اهمیت دارد.

منابع غذایی: گوشت ماکیان ماهی تخم مرغ و فرآورده های لبنی.

گلوتامین

به عنوان پیش سازی جهت سنتز سایر اییدهای آمینه عمل می کند و می تواند به گلوکز تبدیل شود و به صورت انرژی مصرف شود.

منابع غذایی: ماهی گوشت لوبیا فرآورده های لبنی جعفری خام و اسفناج.

گلیسین

برای سنتز DNA و ساخت RNA، اسیدهای صفرا و سایر اسیدهای آمینه مورد نیاز است و به جذب کلسیم کمک می کند.

منابع غذایی: ماهی گوشت لوبیا و فرآورده های لبنی.

پرولین

به شکل گیری کلاژن کمک می کند می تواند از سایر اسیدهای آمینه ساخته شود.

منابع غذایی: محصولات گوشتی.

سرین

بخشی از پروتئین های مغز و پوشش های عصبی برای متابولیسم چربی، رشد بافت و عمل ایمنی مورد نیاز می باشد.

منابع غذایی: گوشت ها فرآورده های لبنی گلوتن گندم و محصولات سویا.

تیروزین

می تواند از فنیل آلانین سنتز شود و برای ساخت اپی نفرین، نوراپی نفرین، سروتونین و دوپامین استفاده شود که همه آن ها به تنظیم روحیه کمک می کنند.

منابع غذایی: گوشت فرآورده های لبنی تخم مرغ بادام آووکادو و موز.

عملکرد و منابع غذایی اسیدهای آمینه ضروری

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.